Author Topic: Getting In To The Forum  (Read 46 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Josette

  • Full A ed Newest Fervor Post
  • NEW ASCENDANT
  • ******
  • Posts: 3957
  • Karma: +74/-1549
  • Gender: Female
    • View Profile
Getting In To The Forum
« on: August 13, 2017, 05:59:58 AM »
This is weird.  I recently wrote about the "page load error" in the drop down list by the DS icon.  Well, suddenly that disappeared.  There is no icon for DS at all.  If I type "dsboards.com" (on Firefox), I get to the "is back online" page, but when clicking the link to enter, I end up with a blank white page.

Then, I try it in Chrome with the same result.  But, if I go to Google, then click on Dark Shadows Forums, I get to the same page, but when I click on the link there, it works, and the first time I had to sign in again.  At least something works, but it doesn't make sense that the same page doesn't work when brought up on its own, but it does work if I get it through Google.
Josette

Offline Mysterious Benefactor

  • Systems Manager /
  • Administrator
  • DIVINE SUPERNAL SCEPTER
  • *****
  • Posts: 73322
  • Karma: +200/-10018
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: Getting In To The Forum
« Reply #1 on: August 13, 2017, 06:25:17 AM »
How weird - especially when I just tried using www.dsboards.com in Chrome, Firefox and IE and I had no trouble getting into the forum by clicking the link. I didn't need to log back in either.  [scratch]

We've said this before, but the best way to get into the forum is to bypass that page entirely by using:

http://www.dsboards.com/indexse05.html

Works every time so far as I can tell because that's what I use all the time...

Offline Josette

  • Full A ed Newest Fervor Post
  • NEW ASCENDANT
  • ******
  • Posts: 3957
  • Karma: +74/-1549
  • Gender: Female
    • View Profile
Re: Getting In To The Forum
« Reply #2 on: August 13, 2017, 06:32:42 AM »
Thank you, I'll have to remember that.  The first part is easy - don't always remember the rest.  I'll copy it to a page of links!!  Any idea why the same page works if I get to it through Google but not if I go directly to it?
Josette

Offline Mysterious Benefactor

  • Systems Manager /
  • Administrator
  • DIVINE SUPERNAL SCEPTER
  • *****
  • Posts: 73322
  • Karma: +200/-10018
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: Getting In To The Forum
« Reply #3 on: August 13, 2017, 08:34:53 PM »
Any idea why the same page works if I get to it through Google but not if I go directly to it?

I wish I did know because I'm as puzzled as you are. Especially when I couldn't recreate the problem when I tried to...

Offline Gothick

  • JUNIOR ASCENDANT
  • *******
  • Posts: 5805
  • Karma: +124/-1280
  • Gender: Male
  • Somebody book me a suite at Wyndcliffe, NOW!
    • View Profile
Re: Getting In To The Forum
« Reply #4 on: Yesterday at 04:22:13 AM »
Josette, the exact same thing happened to me!  Tonight I finally tried just googling the forum from scratch.  Just like you, I had to sign in again.  I notice I still get the white page if I allow the cached link to come up.

As Grayson used to say, Who can figure anything...

G.

Offline Josette

  • Full A ed Newest Fervor Post
  • NEW ASCENDANT
  • ******
  • Posts: 3957
  • Karma: +74/-1549
  • Gender: Female
    • View Profile
Re: Getting In To The Forum
« Reply #5 on: Yesterday at 06:14:59 AM »
Gothick, that's so weird!  At least I'm not the only one; something must be causing it.
Josette